BERICHTJE VAN DAISY

2020-10-30: Ongekend hoe lang het geleden is dat ik een berichtje achter heb gelaten. Maar laten we wel wezen, het zijn vreemde tijden… Laten we er niet teveel over uit wijden. Bij mij¬†is het ook een tijdje stil geweest maar nu is het echt weer hollen. En gelukkig maar want ik mistte de fotosessies echt heel erg. In de tussentijd heb ik evengoed niet stil gezeten. Het voelt zo fijn om te mogen doen waar je goed in bent en dit komt helemaal uit mijn hart. De kids zo blij te zien en een gezellig tijd te hebben doet me zoveel goed. Mooie snoetjes voor mijn lens, wat wil ik nog meer! Veel mensen hebben gezegd, dat je dat wilt al die chaos en rommel maar ik hou er zo van haha.

Verders mocht ik enige tijd geleden voet model zijn voor een collega fotograaf, ach ja ze is lekker bezig ūüėÄ Ben trouwens erg benieuwd naar de plaatjes. Ik heb net even mijn shootbook erbij gepakt. Verders heb ik fotoshoots gehad met leuke, gezellige gezinnen die erg goed aansluiten bij mijn persoontje. Mooie foto herinneringen vast kunnen leggen voor hen. Er zijn aardig wat canvassen bij mij besteld voor aan de muur. Op een Freerun parcours gekiekt en aan de Vooroever in Andijk, prachtige locatie. Zelf kom ik uit Andijk maar hoe vaak kom ik daar nog?? Echt bijna nooit, te weinig dus haha.

Mijn grootste opdracht was de schoolfotografie. Wat een ervaring was dat! Van tevoren had ik het allemaal goed uitgedacht maar toch,¬†ik ging dit voor het eerst doen dus ja ik vond het spannend. Maar¬†ook deze keer had ik¬†zo’n goede klik met de leidsters en ook met de kids. Het lijkt haast wel iets magisch.¬†Ik had er onwijs veel zin in maar ik dacht wel straks¬†valt het¬†tegen. Maar neehoor, ik vond het echt jammer dat we klaar waren eigenlijk¬†haha. Vanmiddag ben ik¬†bij de¬†leidsters geweest om te evalueren en ze hebben mij gelijk geboekt voor volgend jaar. Lucky me!

Morgen een fotoshoot met een¬†gezin in het¬†Julianapark. Ondertussen ben ik snel verder gaan werken aan de nabewerking van de foto’s van een bedrijf. Woohooo! Ohja ik heb ook nog een heel systeem ge√Įntegreerd op mijn website voor het direct¬†bestellen en afdrukken van foto’s, tot cadeau artikelen aan toe.

Ben je nog aan het lezen? Dat is tof! Vraag me altijd af hoeveel mensen dit nu eigenlijk boeit hahaha Als je dus het einde heb gered, reageer even op deze vraag: Zien jullie kerst mini shoots zitten? Ik overweeg het!

Liefs en pas goed op jezelf en anderen

02-04-2020: Hey! Ik hoop dat alles goed met je gaat!! Wat een bizarre tijd maken we door. Gelukkig heerst er ook positiviteit en hulp onder elkaar. Daar houd ik mij in ieder geval aan vast! Tijd om terug te gaan naar de basis, naar wat echt belangrijk is. Er gebeuren ook nog mooie dingen, liefde, saamhorigheid. Ook thuis zijn we veel meer op elkaar aangewezen en komen wij onze dag door met creatieve oplossingen, schoolwerk en tijd voor elkaar. De gezelschapsspellen komen onder andere weer uit de kast om even te Rummikubben of de toren van Pisa om te gooien. Dit doet wel iets met me, de rust en de verbinding. De haastige wereld waar we constant in mee moeten en de verplichtingen die we daarbij op onszelf leggen, die zijn voor even verdwenen. We kunnen elkaar helpen en dat probeer ik te doen. Iedere dag even een belletje naar de ouderen, het versturen van een kaartje enz. Het zijn de kleine dingen die een glimlach tevoorschijn kunnen toveren.

Gelukkig had ik nog een fotoserie liggen om na te bewerken, pfeeuw! Nu alleen nog de collage maken en dan afdrukken voor de familie. Daarna mag ik wat foto’s online showen van deze serie, yes! Straks ga Ik mijn foto opdrachten ontzettend missen nu deze niet door kunnen gaan vanwege het virus. Bruiloften worden verzet en ook de gezinsfoto‚Äôs. Dit vraagt om een creatieve oplossing, laat ik daar net goed in zijn hahaaaaa. Ik ben mijn website aan het vernieuwen en updaten. Ik heb inmiddels een hoop nieuwe foto’s in mijn bestand. Dit zal zich langzamerhand meer gaan vormgeven. Met Muriel van Sightdraft ben ik samen gekomen en hebben we ervaringen uitgewisseld over het ondernemerschap en elkaar tips gegeven. Ik ontmoette haar op een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Zij kon mij wat tips geven voor mijn website. Wat vinden jullie tot nu toe van mijn wesbite? Een goede vriend heeft de basis gelegd en ik ben hem verder zelf aan het invullen. Superfijn want dan kan mijn site zelf bijhouden en het maken zoals ik dat wil (ik ben nogal een pietje precies hihi) Even voor de duidelijkheid, mijn site is nog niet af.. Hebben jullie tips voor mijn homepage?

Nu ik meer thuis ben vanwege het corona virus, heb ik de studio thuis opgebouwd en foto’s genomen van mijn eigen kids. Dit werd echt tijd! Heerlijk om door te kunnen gaan met fotograferen en hen te zien opgroeien. Mensen, blijf fotoshoots boeken na de crisis! Het is zo mooi om jezelf, je partner, je kids te zien groeien en herinneringen vast te leggen en te koesteren. Ik fotografeer vanuit mijn hart en ik leg deze momenten graag vast voor jullie.

De opleiding voor professionele fotografie heb ik behaald! Zo ontzettend blij om en best wel trots. Want het was niet gemakkelijk met twee banen, mijn gezin en de opleiding. De fotoshoots gingen gewoon door en mijn werk als tandartsassistente. Dit doe ik twee dagen in de week en daarnaast Daisy’s Fotografie. In de tandartspraktijk neem ik foto’s van alle (nieuwe) medewerkers. Superleuk. De professionele fotografie opleiding heeft een jaar geduurd met theorie- en praktijkopdrachten.

Vanwege het virus is mijn studio op dit moment gesloten. U kunt wel afspraken maken voor de boeking van fotoshoots na 28 april. De afspraken kunnen zowel voor een binnen- of buiten locatie gemaakt worden. Mocht de afspraak verplaatst moeten worden dan plannen we samen een nieuwe afspraak in. Stuur even een mailje naar info@daisysfotografie.nl of vul het contactformulier in op mijn website voor meer info. Houd je goed en help elkaar waar je kunt. Samen zijn we sterk! Tot het volgende berichtje! Doeiiiii, Liefs, Daisy

07-01-2020: Happy new year!! Dat al je dromen maar mogen uitkomen! Ik ga ervoor dit jaar. Ik zou rustig aan doen de maand december maar dit is niet helemaal gelukt. 28 december stond ik weer in de studio voor een “sproetje” (spoedje). Dus gaan met die banaan en het was heerlijk om te shooten. Het liep alleen anders dan gepland. Ik zou een zwangere dame in de studio verwachten maar zij meldde zich op het laatste moment af vanwege vermoeidheid en krampen. Gelukkig was er direct een vervangster en hebben we lol gehad in de studio. Deze dame wordt in maart 30 jaar. Ik gaf wat tips over wat leuk zou kunnen zijn. Ze kwam goed voorbereid binnen met taart, champagne, versiering en kledingsetjes. Haar dochtertje kwam ook mee dus al met al een gezellige boel! De halve studio zat onder de slagroom, inclusief de gezichten van mijn modellen. Toen de gouden legging tevoorschijn kwam, was het haar moment om te shinen. Helaas werd ik die avond ziek en dit duurde wel een week. Maargoed ik ben er weer en ik stond eergisteren weer te shooten met 2 gezinnen met een missie. Helaas kan ik daar nu nog niet zoveel over vertellen maar dit wordt vervolgd. Het was lachen want zo’n beetje de hele oudejaarsconference van Jochem Meijer passeerde de revue. ‘ik zit under de mudder’ en ‘we doen het helemalll opnieuwww’. Waarop ik afsloot met: ‘nog eentje dan, nog eentje dan en dan gaan we naar huis’, het was een leuke wisselwerking zullen we maar zeggen. Fijne week luitjes!

15-12-2019: Nog even dit en nog even dat… voordat we het nieuwe jaar inluiden…! Unbelieveable hoe snel het jaar weer om is. Wel vet leuke opdrachten mogen doen met een paar grote klappers! hahaa. Voor de maand december heb ik geen opdrachten gepland omdat ik het simpelweg niet kan behappen. Hierbij wat bijklets over wat mij de laatste twee maanden bezig hield. Ik had de eer om de dames van de Brow Studio in Hoorn op de foto te mogen zetten voor hun jaarlijkse kerstactie. Deze foto wordt afgedrukt op een flyer en in de omgeving verspreid en in het bedrijf zelf. Bedankt voor deze mooie opdracht! Daarnaast heb ik de volgende shoots mogen nabewerken: twee kinderpartijtjes, vraag naar de info by the way! Mijn concept is zoooo leuk! Hier ligt echt mijn hart. Ik probeer tijd vrij te maken om zo snel mogelijk reclame hiervoor te maken. Professionele modellen in de studio mogen fotograferen, de bio based open dag van de Provincie Noord-Holland mogen fotograferen en ik mocht met mijn studio op de open dag staan in het ’t Praethuys in Hoorn. Op dit moment ben ik verder in de theorie en praktijk gedoken van mijn professionele fotografe studie. Daar ga ik de (halve) maand december aan besteden en in januari, februari en maart staan er alweer leuke nieuwe opdrachten voor de deur. Kids fotograferen in mijn studio, een dame die 30 jaar wordt en in maart een trouwerij. Er liggen nog een paar aanvragen te wachten dus al met al… wauw! Ik wens iedereen bij deze alvast gezellige feestdagen en een fantastisch 2020! Tot het volgende berichtje! Liefs, Daisy

18-10-2019: Vanochtend heb ik een kleine mooie dame mogen fotograferen in de studio. Een waar model want ik hoefde haast geen aanwijzingen te geven. Ze gaf zich volledig voor de camera, echt prachtig om te zien. Shot na shot was een snoepje om naar te kijken!

Ik heb nog een aantal series (modellen, vriendinnengroep, studio) liggen die ik nog moet nabewerken. Er ligt dus nog een hoop werk op mij te wachten en ik heb nog de opdrachten van mijn opleiding lopen (professionele fotografie)

Over twee weken sta ik met mijn portable studio tijdens de open dag van Praethuys ’t Slot, Van Beijerenstraat 89 te Hoorn. Kom gezellig langs en laat jezelf op de foto zetten bij mij tegen een klein bedrag.

Allerlei leuke ontwikkelingen en nieuwe en oude plannen die ik eindelijk langzamerhand van de plank kan halen om zoetjes aan mee te starten. Het is nu voor het echie en dat gaat vloeiender dan ik dacht, wauw. Soms kun je jezelf versteld doen staan.

10-10-2019: Celebrating!!! Daisy’s Fotografie is per vandaag ingeschreven bij de KvK. Een mooiere datum voor een verjaardag kun je je niet bedenken ja toch niet dan?! De inschrijving kwam eigenlijk onverwachts. Nu klinkt dat voor u vreemd in de oren maar dit had alles te maken met een grote foto opdracht die ik mocht invullen het weekend erop. Dus als ik het wilde dan moest het ook snel en geregeld zijn v√≥√≥r zaterdag. Ik had eigenlijk geen bedenktijd dus ik dacht go with the flow! Doe gek! Ik doe het! Zo gezegd zo gedaan zat ik bij de KvK in Leeuwarden omdat er elders geen plek meer was. Dus handtekening erop and now It’s official!

Al eerder liep ik hier tegenaan omdat bedrijven die mij een opdracht willen verlenen, toch graag een BTW nummer willen. Nu ik dit heb, gaat dit makkelijker en vloeiender. Alles is snel geregeld en geboekt, nice.

10-09-2019: Hallo, ik zal weer eens typen waar ik momenteel mee bezig ben. Inmiddels heb ik de voetjes shoot goed overleefd hahaa. Vriend fotograaf had mij gevraagd om voet model te willen zijn voor een medisch pedicure bedrijf. Ik twijfelde geen moment. Samen konden we het creatieve proces bepalen, hoe leuk is dat! Binnenkort daarover meer op mijn website en social media.

Afgelopen weekend heb ik foto’s gemaakt van een knappe dame die dit jaar 40 jaar wordt. Zij wilde graag mooie foto’s van zichzelf voor onder andere op de uitnodiging van haar feest.

Verder heb ik aanstaand weekend een fotoshoot van een vriendinnengroep (11 personen) Lijkt mij gezellig!

Ik ben de studio ingedoken met een model om te oefenen met belichting. Een mannelijk en vrouwelijk model had ik nodig want dit was voor mijn school opdracht. Echt magisch wat je met licht kunt doen. Ik ben er bezeten door. Zodra ik een mooie belichting zie dan pak ik eigenlijk altijd mijn camera.

Sowieso pak ik iedere dag mijn camera of ben ik ermee bezig. Deze week heb ik het geluk om in een grote studio portretten te mogen schieten van een (professioneel) model. Gaaf om te mogen ervaren! Ik ben zeer benieuwd.

Over een paar weken mag ik zelf ervaren hoe het is om model te zijn. Eindelijk ook eens foto’s van de fotograaf… ūüėÄ

Gotta fly, tot snel!

 

26-7-2019: Hey lieve likerts, daar ben ik weer! Eindelijk ben ik hersteld van mijn operatie. -ik zeg eindelijk want voor mijn gevoel duurde het een eeuwigheid- Voor de mensen die mij goed kennen… ik ben ongeduldig…hahaaa. Mijn galblaas is verwijderd en ik hoop dat ik mij fitter dan ooit  ga voelen! De tijd zal het leren.

Sinds kort ben ik de studio opdracht die ik nota bene een dag voor mijn operatie had, aan het nabewerken. Zo leuk, twee tienermeiden en een zoontje. Wat een knapperds en een leuke opdracht! Al eerder heb ik studio opdrachten mogen doen, laat me weten als jij dit ook thuis wilt.

V√≥√≥r de studio opdracht mocht ik bij een medisch bedrijf profielfoto’s maken van alle nieuwe medewerkers. Al eerder was ik door hen benaderd. Dankbaar dat ik dit nog eens mocht doen!

Daarnaast ben ik nog steeds bezig met de professionele fotografie opleiding. Het vergt veel tijd maar ach, als je iets interessant vind dan is het dat waard. Ik had natuurlijk wat achterstand dus vol aan de bak nu whaaaa.

In het vooruitzicht staat een fotoshoot gepland met een dame die over een paar maanden 40 jaar wordt en een groot feest gaat geven. Zij wil mooie foto’s voor op de uitnodiging. En natuurlijk een mooie herinnering van deze mijpaal. Daarnaast staat er een fotoshoot gepland aan het einde van de zomer met een grote vriendinnengroep. Lijkt me gezellig! Ohja, ook nog een grappig feitje is dat ik zelf model ga staan, letterlijk!! Jaja, mijn voetjes mogen model zijn. Maar daarover later meer….!

Iedereen een hele fijne zomervakantie toegewenst, geniet van deze vrije dagen. Leg de telefoon weg en geniet van al dat moois om je heen.

Houd mijn pagina in de gaten. Binnenkort zal ik weer online gaan posten van bovenstaande. Daaaaaaagg

20-05-2019: Druk druk druk. Zojuist drie opdrachten af kunnen ronden. Een voor een zorgboerderij, een voor een bedrijf waarvan ik foto’s heb gemaakt van de medewerkers voor op de website en een van kids, portretjes. Het waren superleuke opdrachten. Nu weer verder met de studie. Ik volg een opleiding voor professionele fotografie. Het is best pittig alles bij elkaar. Maar uiteindelijk doe ik waar mijn passie ligt en dat maakt alles goed. Ik ben toch niet het type die stil kan zitten. Ik heb een constante aanvoer van nieuwe idee√ęn. Deze liggen alleen nog op de plank omdat ik het dit jaar nog te druk heb met mijn kids. Maar ooit komen ze onder het stof vandaan haha! Een fotomaatje van mij, heeft mij gevraagd of ik mee zou willen doen aan een fotografie projectje. Laat maar komen!!!! Ik houd jullie op de hoogte. Doei!

04-05-2019: Zoooo, hallo dan, daar zijn we weer. Gisteren ben ik voor mijn opdracht naar Drenthe geweest. Ik mocht foto’s maken van de eigenaren van een zorgboerderij en alle dieren die daarbij komen kijken. Een hond, paarden, kippen, ganzen. Zij willen de foto’s gebruiken voor op hun website. Het weer zat mee, bewolkt en droog, wat wil je nog meer. Het was voor mij een hele overwinning om in het weiland tussen pak ‘m beet 8 paarden te staan met mijn cam -slik-. Tegen mijn verwachting in, was ik relaxed! Nou wie had dat gedacht hahaaa. Nou moet ik eerlijk zeggen dat dit mede komt doordat ik helemaal opga in het fotograferen en alleen nog maar daar op let. Maar zo zie je maar weer! Al met al een onwijs leuke opdracht bij enthousiaste mensen die met hart en ziel aan het bedrijf werken. (www.devosakker.nl) Ik hoop binnenkort wat foto’s online te mogen plaatsen. Nu eerst aan de nabewerking. Doeg!!

11-03-2019: Het lijkt stil rond Daisys Fotografie maar niets is minder waar.. Nog steeds ben ik dagelijks bezig met fotografie. Als ik niet met de camera in mijn hand sta, dan ben ik wel aan het nabewerken of aan het studeren. Momenteel volg ik een beroepsfotografie opleiding. Het is best pittig maarja… het is mijn passie dus ik zal er ergens lol uit gaan halen haha. Nu vooral heel veel theorie. Ik kijk uit naar de praktijk opdrachten.

Daarnaast ben ik bezig om mijn website wat professioneler te krijgen. Dit is een heel gedoe omdat het programma een update heeft gehad en ik op YouTube moet volgen hoe ik mijn foto’s weer netjes op de pagina kan krijgen grrrrrrrrr… Dussss.. is er iemand die goed is met websites? Ik houd mij aanbevolen haha. Schroom niet om mij te mailen.

Over twee weken mag ik weer een trouwerij vastleggen en zo ook het feest. In april een familieshoot en in mei heb ik een foto opdracht in Drenthe. De agenda vult zich zoetjes aan met opdrachten. Ik kijk er echt naar uit om lekker buiten te fotograferen.

Momenteel werk ik nog aan de nabewerking van studio portretfoto’s en newborn foto’s. Ik heb zelf lampen en achtergrond die ik op locatie kan opbouwen en afbreken. Dat is weer eens wat anders dan in de buitenlucht fotograferen. Maar met dit weer is dit zeker geen straf. Deze foto’s krijgen jullie (hopelijk.. eerst toestemming…) online te zien!

03-01-2019: Happy 2019 iedereen! Wat vliegt de tijd. Het was een fantastisch jaar voor Daisy’s Fotografie. Hopelijk brengt 2019 ook vele mooie foto opdrachten. In december heb ik wat gas teruggenomen (ziek). Nu januari is begonnen en ik weer fit ben, sta ik weer te popelen. Vandaag heb ik foto’s gemaakt van een kersverse baby. In januari ga ik nog een new born shoot doen. In maart staat de volgende bruidsreportage op mij te wachten. En in mei mag ik in Drenthe een fotoshoot doen bij een zorgboederij. Heel veel zin in dit alles!  Het jaar begint goed. Ondertussen ben ik nog steeds aan het bijleren en gaat er een avondfotografie avondje gepland worden met mijn fotomaatjes. Al met al: lekker bezig!

02-11-2018: Yes! Mijn eerste trouwreportage is een feit! Zaterdag 13 oktober was het dan zover. Het was een prachtige dag met een stralend bruidspaar en een lief zoontje. Bepakt en bezakt ging ik in de ochtend naar de kapsalon om daar de bruid te ontmoeten die al heel mooi was opgemaakt. Toen ik binnenkwam werden haar haren in de krul gezet. Tijdens de hairdo maakte ik foto’s. We hebben op verschillende locaties foto’s gemaakt. Misschien wel meer dan eigenlijk gepland, maar zo gaandeweg ontstond dit spontaan. We gingen er helemaal op in en vergaten een beetje de tijd. Uiteindelijk hebben we flink moeten doorlopen om naar de eindlocatie zien te komen. Wat een mooi feest en wat een liefdevolle familie/vrienden. Het was een hele belevenis, ik vond het heel gaaf om te doen en er deel van uit te mogen maken. Nu gas erop met de nabewerking, iedere avond ben ik zoet. Maar de foto’s zijn smullen dus heerlijk om te doen!

07-10-2018: Gisteren heb ik een styled shoot gedaan met een knappe, roodharige jongedame. De styling deed ik samen met een assistente. Een aantal idee√ęn heb ik eindelijk kunnen uitwerken. Ik heb er nog zoveel meer maar tijd komt tijd… Vanaf nu kun je een styled shoot boeken bij Daisy’s Fotografie! In overleg bepalen we de stijl en zorgen wij voor accessoires en eventueel jurken. Het kan mij niet gek genoeg! Lijkt je dit ook leuk?! Of zou je dit met vriendinnen willen doen? Stuur mij een berichtje. Je krijgt de mooiste foto’s nabewerkt via een link in je email.

19-09-2018: WOW zo krijg ik het ineens druk! Afgelopen zondag heb ik 4 generaties op de foto mogen zetten: oma, moeder, dochter en kleindochter. Hoe bijzonder en mooi dat deze herinnering blijvend is gemaakt. Ik ben druk bezig met de nabewerking. Daarnaast heb ik gesprekken gehad en staat mijn eerste trouwreportage gepland. Ik heb er onwijs veel zin in. Dit krijgen jullie allemaal online te zien. Verder ben ik aan het bijleren in het nabewerkingsprogramma zodat ik steeds meer kan toepassen en ook effici√ęnter kan gaan werken. In oktober mag ik een knappe jongedame fotograferen en in november een zwangerschapsshoot. Zelfs voor het voorjaar 2019 staan boekingen. Ohja, en er komt nog een familie fotoshoot aan. Dus….. Zie jij dit ook wel zitten?! Neem dan contact met mij op!

02-09-2018: HOERA! Daisy’s Fotografie bestaat 1 jaar! En dit vieren we met een cadeau. Een gratis fotoshoot! NOG 2 DAGEN! Ik ben benieuwd wie als gelukkige uit de bus komt aanstaande vrijdag. Like de pagina van Daisy’s Fotografie en deel het winactie bericht en je maakt kans op de prijs! Stuur in de reactie wat voor fotoshoot je wilt, daar ben ik erg nieuwsgierig naar. Het resultaat van de winactie zal te zien zijn op mijn facebookpagina en website. Fijne week verder iedereen!

08-08-2018: Zo! Vakantie! Ehhhh of toch niet helemaal.. het fotograferen gaat gewoon door! Dat kan ik zo ie zo niet laten. Maar vlak voordat mijn vakantie begon, heb ik nog een leuke familie fotoshoot mogen doen in het Streekbos. Het weer zat ons niet mee, dat kun je je nu niet voorstellen… maar het regende toch echt! Dus tja.. wat doe je dan? De afspraak verzetten of alles uit de kast halen! Gelukkig zagen mijn modellen dat laatste ook zitten en we gingen ervoor. Het was niet makkelijk want de kids zagen het al snel niet meer zitten vanwege de regen (logisch) Uiteindelijk goed doorgezet en vooral niet forceren. Ik vind het belangrijk dat men zich (voor zover dat kan want niet iedereen kan dit makkelijk loslaten) zich op zijn gemak voelt en ook echt zichzelf kan zijn en laten zien. Daarom is iedere shoot weer bijzonder en maak ik voor even een klein beetje deel uit van hun verhaal. Er zit voor mij dus nog een diepere gedachte achter dan alleen ‘plaatjes schieten’. Dat maakt dit mijn passie en ik ben zo ongelofelijk blij dat ik deze stap heb gezet naar iets groters. Er werd mij al jaren gezegd: Dais, ga iets met je foto’s doen, laat zien dat je zulke mooie plaatjes kunt maken. Vorig jaar zette ik de stap. Na mijn vakantie kan ik verder werken aan de serie. Hopelijk mag ik een paar plaatjes online plaatsen. Verder ben ik hier, net als thuis, dagelijks aan het fotograferen. De natuur in Drenthe is prachtig, soms is het haast ‘onecht’ zo mooi. Fijne vakantie iedereen, geniet van de kleine dingen en tot mijn volgende berichtje!

22-07-2018: Pfffftttt‚Ķ. wat vliegt de tijd!!! Het is alweer zomervakantie en wat een goed begin zeg, tropische temperaturen… Op fotografie gebied heb ik het de afgelopen twee weken iets rustiger aan gedaan, ivm verjaardagen. Dat was geen straf zo met de hitte. Afgelopen vrijdag heb ik foto’s gemaakt tijdens een kinderpartijtje, hoe leuk! En aanstaande zaterdag mag ik foto’s maken van kids/familie, yes yes yes my favourite. Daarna is de vakantie voor mij ook een feit. Maar het fotograferen gaat gewoon door! Jullie zullen nog genoeg werk van mij voorbij zien komen. Hele fijne vakantie iedereen, pak je rust en geniet!!

02-07-2018: Hallootje! Daar ben ik weer. Druk bezig geweest met het afleveren van foto’s en de klanten weer blij gemaakt. Dat maakt mij ook gelukkig! Vorige week heb ik een bespreking gehad voor een grotere opdracht, daar later meer over. Ik probeer ondertussen zoveel mogelijk online bij te houden en aan jullie te laten zien. In the meanwhile‚Ķ begint mijn planner aardig gevuld te raken met nieuwe fotoshoots die gepland staan. Zelfs voor na de zomervakantie, woohooo. Wil jij ook een fotoshoot? Schroom niet en vul het contactformulier in!

10-06-2018: Op dit moment heb ik het druk en daar ben ik erg dankbaar voor. Momenteel werk ik aan een grote serie zakelijke profielfoto’s. Daarnaast heb ik alweer afspraken staan voor shoots van kinderen, ooooo en dat vind ik heerlijk om te doen! Zeker nu ze zo lekker hun eigen gang kunnen gaan buiten. En ik heb een afspraak staan om het een en ander te bespreken voor een grotere opdracht waar ik hopelijk meer over kan vertellen binnenkort. Nu weer verder met mama zijn. Doeg!!!

16-06-2018: En het is alweer een week verder. Gisteren heb ik een onwijs leuke fotoshoot beleefd met moeder en dochter (5 jaar) in de haven van Hoorn. Dochter was het stralende middelpunt, het doel was om haar er mooi op te krijgen. Ik probeer in mijn werk altijd meerdere gezichten en emoties te laten zien. Dit is iets wat ik bij mijn eigen kinderen ook heel leuk vind om vast te leggen. Dat is mij dit keer weer gelukt, yihaaaa! Binnenkort meer hierover. Verder ben ik nog druk bezig met de grote opdracht met zakelijke profielfoto’s, ik ga dat dit weekend afronden. Dit zal binnenkort te zien zijn op mijn website/facebookpagina. De volgende bespreking staat gepland en de volgende fotoshoots ook. Wat heerlijk! Wil jij ook een mooie herinnering vast laten leggen door mij? Stuur mij een berichtje! Doeg!!