DAISY

Leuk dat je mijn werk online bekijkt! Mijn naam is Daisy Groot, 36 jaar. Al vroeg begon bij mij de interesse voor het fotograferen. De camera pakte ik thuis erbij met feestjes om van alle personen kiekjes te maken maar ook bijvoorbeeld van wat er in de tuin allemaal te zien was. Toentertijd had je nog geen mobieltjes bij de hand dus ik pakte de camera van mijn vader. Overigens zit het fotograferen een beetje in het bloed (mijn vader, oom en neef)

Ieder is mooi op zijn eigen unieke wijze, ik vind het belangrijk dat ieder zich op zijn gemak voelt en zichzelf kan zijn en laten zien. Ik help je daarbij! Daarom is iedere fotoshoot weer bijzonder en maak ik voor even een klein beetje deel uit van ieders verhaal. Er zit voor mij een diepere gedachte achter dan alleen ‘plaatjes schieten’. Dat maakt dit mijn passie en ik ben zo ongelofelijk blij dat ik de stap heb durven zetten. Er werd vaak gezegd: Dais, maak anderen ook blij met je mooie plaatjes. In 2017 richtte ik Daisy’s Fotografie op. 

Kinder- en gezinsfotografie is mijn specialisatie. Met kinderen heb ik van nature een klik en lukt het mij vaak om ze op de foto te zetten. Deze uitdaging vind ik heerlijk en zo gaaf als dit slaagt.  Iedere fotosessie is genieten, niet alleen voor mij maar ook voor jullie! Jullie krijgen de volledige aandacht en ik mag het moment vastleggen. Ik houd van pure foto’s en niet van overdreven poseren. De meeste opmerkingen die ik heb gekregen is dat men zich op zijn gemak voelt en dat men mag zijn wie ze echt zijn. Hiermee creëer ik een ongedwongen sfeer en dit zie je terug in mijn werk. Neem eens een kijkje onder het kopje portfolio.

Ik maak gebruik van diverse lenzen, ieder zo geschikt voor zijn eigen situatie. Mijn studio is in Hoorn, ik heb de luxe om deze samen te mogen delen met een collega fotograaf. Tevens heb ik apparatuur om een fotosessie bij jullie thuis te kunnen bewerkstelligen. Mijn fotostudio kan ik dus ook bij u thuis opbouwen.

Ik hoop je te ontmoeten!

Neem eens een kijkje onder het kopje ‘recensies’ om te lezen hoe de reacties waren op mijn afgeronde fotoshoots.

Wil jij ook een fotoshoot boeken of meer info? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier.